Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2009 P-98 Serie B

Match

Märsta IK P-98

4 - 1
Midgårdsvallen
12 september 2009
12:30

Lohärad P-99 Röd

Referat

Referat: Märsta IK P-98 - Lohärad P-99 Röd

Till dagens match så saknade vi dom två matchhjältarna från seger matchen i våras mot Märsta (Timmy och Samuel) Se referat från i våras.

Märsta började starkt och gjorde välförtjänt 1 och 2-0. Vi pratade i halvtid att vi måste börja prata med varandra för att komma in i matchen, vilket vi gjorde i början på andra men sen mattades vi av och vi var aldrig riktigt nära att hota Märsta. Dom var idag bättre på allt passningar,markering och framför allt skott.
Fast Adam Karlssons mål var snyggt. Två spelare får idag MVG
1. Hampus Filipsson denna makalösa kämpe som alltid kör skiten ur sig.
2. Adam Bergströmer som börjar uttnyttja sin snabbhet på kanten men han kan bli lite mer självisk. Utmana och stick ännu oftare och fortare så blir det ännu bättre.

En analys i klarspråk: När vi möter ett så här fysiskt och passnings skickligt lag som dessutom har bollen mer än oss så avslöjas det att vi har stora brister i markeringsspelet (det märkte vi och åtgärdade i Sigtuna bygden cup), att vi är ett nummer för små i närkamperna, att vi inte pratar på planen. Dessutom har vi tappat skotten, vi har inga bra skyttar länge.

En mer humanisk analys: Vi är och förblir ett P-99 gäng, vi hade problem med konst gräset, vi klagar inte på varandra,vi pratade lite i början på andra.
Vi spelar i 98 serie för att få tufft motstånd och utvecklas så med tanke på det så var dagens match KANON och vi tackar Märsta för ett bra motstånd.
Även domaren var mycket bra fast synd att han inte beivrade 2 st farliga flygande
dobb attacker på kort tid. I övrigt toppen och felfri.

Andra möten i serien

sön 31 maj 2009, 17:00 Lohärad P-99 Röd - Märsta IK P-98 2 - 1